4G router: Voordelen

Een 4G router (LTE).Een eigen mobiele 4G router geeft u ongekende mogelijkheden als het gaat om mobiel internet. U bent met een eigen 4G router niet meer afhankelijk van de draadloze netwerken om u heen. Dit scheelt behalve veel tijd en ook veel frustratie. Zonder eigen 4G verbinding moet u telkens het goede netwerk vinden bij een klant of opdrachtgever, in het café, in de trein of in uw hotel. Nu zal u dit nog niet zo heel veel tijd kosten maar u moet ook het wachtwoord opvragen of al weten, vervolgens intoetsen en als u door de dag heen op verschillende locaties bent, dan kan u dit toch op den duur flink wat tijd kosten.

Met een eigen mobiele 4G router bent u 24 uur per dag online en zonder problemen verbonden met het internet, met echt snél internet. Op een mobiele router kunt u ook nog eens meerdere apparaten aansluiten. U kunt dus met de mobiele 4G router online tegelijkertijd met de laptop, de telefoon maar ook met de tablet en ook uw klanten of vrienden en kennissen kunnen verbinding maken met uw mobiele 4G router.

Bij Delmation kunt u kiezen uit een groot assortiment 4G routers en 4G modems. Het assortiment van Delmation is groot en gevarieerd en geschikt voor elke toepassing. En 4G router heeft ook als voordeel dat het vrijwel altijd aanzienlijk sneller is dan een gewoon wifi-netwerk. Waar een 3G netwerk of een Wi-Fi verbinding nog weleens weigert een video te laden of het laden duurt heel erg lang, met een 4G router zult u van dit soort problemen geen last hebben.

Overal snel internet met een 4G router

Een 4G router heeft een snelheid die kan oplopen tot 50 MB/s en dat is nog altijd ongeveer 10 keer sneller dan het mobiele internet dat u doorgaans gewend bent. En dan heeft u dit voordeel van grote snelheid ook nog eens op meerdere apparaten en met meerdere personen. Een ander voordeel is dat u ononderbroken online bent. Wilt u op een gegeven moment weg gaan maar bent u nog bezig met het downloaden van een groot document dan is dat met een 4G router geen enkel probleem. U kunt gewoon in de auto stappen en naar de volgende klant rijden terwijl het document voor u wordt gedownload terwijl u onderweg bent. Wisselen van locatie is vormt met een 4G router dan ook geen enkel probleem. Met een 4G router kunt u ook nog eens snel apps installeren, videobellen met collega’s of grote bestanden verzenden die u anders met WeTransfer zou verzenden. Bent u geïnteresseerd in alle voordelen van een eigen 4G router kijk dan eens naar het uitgebreide assortiment bij Delmation.

Delmation Products

Logo van Delmation Products.Delmation Products heeft zich vanaf 1989 gericht op het leveren van componenten voor industriële projecten. Onze producten worden voornamelijk in datacommunicatie in besturingsvraagstukken toegepast. Wij denken met u mee, zoeken naar oplossingen en bieden een uitmuntende service en ondersteuning. Neem gerust eens contact met ons op als u meer wilt weten over 4G route of vragen heeft over andere producten. Delmation zoekt steeds naar de nieuwste oplossingen voor haar klanten en heeft een uitgebreid assortiment producten en oplossingen. Naast ons grote assortiment 4G routers en 3G routers kunt u bij ons ook terecht voor Lora en loraWAN en alle anderen benodigdheden zoals mini pc’s die bijzonder krachtig zijn. Kijk bij Delmation naar 4G routers met twee, drie of vier LAN-poorten, met een metalen behuizing, met Dual Sim en allerlei andere mogelijkheden. Als u behoefte heeft aan een eigen oplossing dan bieden wij ook de mogelijkheid om maatwerk te ontwikkelen. Ook voor alle benodigde accessoires voor uw 4G router en andere producten bent u bij Delmation aan het goede adres.

Carwrapping Rotterdam

Wilt u met uw auto opvallen in de regio Rotterdam? Maak dan gebruik van carwrapping. Rotterdam is als stad een uitgelezen mogelijkheid om als bedrijf onder de aandacht te komen. Denk hierbij aan de vele bedrijven die in de stad Rotterdam gevestigd zijn en de hoeveelheid mensen die er wonen. Met het bedrijfslogo of andere uitingen van reclame op de auto, komt u met uw bedrijf dus in aanraking met veel personen. Studio Scherp, carwrapping Rotterdam, voorziet uw bedrijfsauto van professionele carwrapping of bestickering. Studio Scherp zorgt ervoor dat uw bedrijfsauto op een correcte manier wordt voorzien van carwrapping.

Voor carwrapping in Rotterdam, neemt u contact op met Studio Scherp.

Wat is carwrapping?

Carwrappen is het in elkaar pakken van de vervoersmiddel door middel van folie dat van een dusdanige kwaliteit is dat deze weersbestendig is. Voorafgaand wordt uiteraard bepaald wat het design zal zijn. Het is belangrijk hierbij goed rekening te houden met de boodschap die overgebracht dient te worden, met het kleurgebruik en de plaatsing van eventuele logo’s. Naast carwrapping is het ook mogelijk om gebruik te maken van het overspuiten van de auto. Raadzaam is toch te kiezen voor carwrapping, omdat dit op de langere termijn veel voordeliger is. Studio Scherp is specialist in het aanbrengen van carwrapping in Rotterdam. Zij adviseren u graag met alles op het gebied van autowrapping.

Fullservice reclamebureau in Rotterdam

Vanuit de vestigingsplaats worden verschillende regio’s bedient m.b.t. carwrapping. Rotterdam, Leiden, Den Haag, etc. Naast carwrapping biedt Studio Scherp ook diverse andere reclamediensten aan wat hen een full service reclamebureau maakt. Denk hierbij aan gevel- en lichtreclame, interieurreclame, retail communicatie en meer. De reclamewerkzaamheden worden verricht door twaalf reclamedeskundigen die iedere dag weer mooie reclameprojecten met succes opzetten. Door de jarenlange ervaring is Studio Scherp in staat om reclameboodschappen op een dusdanige manier uit te werken en op te zetten dat zij garant staan voor de beste prijs/kwaliteit. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door het efficient door kunnen werken, waardoor diverse kosten niet doorberekend hoeven te worden aan de klant.

Studio Scherp: carwrapping in Rotterdam

Contact opnemen voor carwrapping kan snel en makkelijk via de website. Uw bedrijfsauto zal voorzien worden van een frisse look, waarbij u direct zult opvallen onder potentiele klanten. Stelt u eens voor: in uw wagen met moderne carwrapping aanrijden bij een afspraak… Dat is nog eens een professionele binnenkomer! Wilt u direct een offerte aanvragen bij Studio Scherp? Ook dat is mogelijk. Voor meer informatie kunt u uiteraard ook eerst een bericht sturen via de contactpagina.

Schildersbedrijf Zoetermeer

Woont u in Zoetermeer en bent u op zoek naar een goede schilder die hoge kwaliteit levert tegen een scherpe prijs. Dan zit u goed bij schildersbedrijf Zoetermeer de Groot. Wij zijn een schildersbedrijf gevestigd in Zoetermeer en zijn werkzaam in veel regio’s. dus heeft u een schilder in Den Haag nodig, dan kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben de juiste vakmensen in dienst die verschillende werkzaamheden goed kunnen uitvoeren en waardoor u op zeker tevreden bent! Ons schildersbedrijf in Zoetermeer is gespecialiseerd in het schilderen maar wij staan ook graag voor u klaar als het gaat om behangen en stukadoren. Hierbij staat de kwaliteit hoog in het vaandel en gebruiken wij uitsluitend professioneel materiaal, waardoor het resultaat perfect wordt.

Meer dan een schildersbedrijf alleen

Wij zijn actief als schildersbedrijf in Zoetermeer en als schilder in Den Haag, maar ook in meerdere plaatsen zijn wij actief als schildersbedrijf zoals Delft, Leidschendam, Voorburg en Berkel en Rodenrijs. Wij zijn een erkend schildersbedrijf die volgens de richtlijnen van de consumentenbond en de vereniging van eigen huis werken. Wij leveren dus hoge kwaliteit met ons werk als schildersbedrijf in Zoetermeer. Naast schilderwerkzaamheden voeren wij een ruim aantal diensten uit namelijk:

 • Vernissen
 • Verfspuiten
 • Repareren van beschadigde objecten denk hierbij aan muren, kozijnen etc.
 • Houtrotreparaties
 • Behangen
 • Stucwerk

Bij het schilderen horen natuurlijk ook taken zoals het mengen van verfkleuren, en het verven van letters, cijfers en emblemen. Daarnaast hebben wij verstand van de ondergronden. De ondergrond is erg bepalend voor de materiaal keuze zoals verf. Wij nemen dan ook graag eerst een kijkje naar de desbetreffende klus, om aan de hand hiervan de juiste producten te kiezen.

schilder zoetermeer

 

 

Naar welk vakantiepark ga jij deze zomer?

Center Parcs of Sunparks beide vakantie parken, beide van dezelfde eigenaar en toch heel verschillend. De vakantie parken zijn beide onderdeel van Pierre et Vacances, dit is een attractie park groep die opgericht werd in 1967. Ze zijn de grootste aanbieders voor dicht-bij-huis vakanties. Zowel center parcs als ook Sunparks is in hun bezit.

Center Parcs is goed voorzien voor kleintjes en volwassenen. Ze hebben een super mooi subtropisch zwembad en veel kinderanimatie, het is geen echte camping, want er zijn luxe bungalows. Verder zijn ze vrij prijzig. Maar je krijgt wel waar voor je geld.

Sunparks heeft 4 parken in België, deze zijn leuke plekken die de kans bieden de regio te verkennen. Elk vakantiehuis heeft zijn eigen privé-terras en/of tuin, er zijn verschillende pakketten beschikbaar dus mogelijkheden die voor elke portemonnee beschikbaar is. Je kunt kiezen tussen de belgische kust of het platteland. Er zijn tal van bezienswaardigheden in de omgeving.  De parken hebben onbeperkte toegang tot Aquafun en Kids World. Aquafun is een subtropisch zwemparadijs en Kids World is een overdekt speelparadijs voor kinderen.

Tips voor het bijhouden van je administratie

Voor het boekhouden is het belangrijk om alle stukken goed te bewaren en om ze snel terug te vinden als je ze nodig hebt. Hier een paar tips om je administratie beter te ordenen:

 1. Werk zorgvuldig

Je hebt heel wat informatie om bij te houden. Facturen, offertes, bonnetjes. Organiseer alles zodat ze overzichtelijk zijn. Maak verschillende folders en regel ze zodanig dat je makkelijk specifieke files kunt vinden als je ze snel nodig mocht hebben. Als alles netjes is geregeld is het ook makkelijk om het bij te werken. Het is belangrijk om dat 2 keer per week te doen of tenminste 1 keer per maand.

 1. Verdeel je taken

Je administratie doen is niet altijd leuk. Om efficient te werk te gaan en niet met tegenzin te doen zou je je taken kunnen verdelen. Aan ’t begin van de dag kun je werken aan dingen waar je tegenop ziet, want dan ben je nog niet uitgeput van je lange werkdag. Als je daarmee klaar bent kun je werken aan taken die je minder vervelend vindt. Stel niets uit. Het zorgt alleen maar voor tijdverlies.

 1. Bewaar alle documenten

Informatie alleen digitaal bewaren is niet genoeg. Je zou alles kunnen verliezen als er iets met je computer mocht gebeuren. Probeer alles uit te printen zodat je alle stukken ook op papier hebt.

 1. Maak gebruik van apps

Je kunt genoeg apps vinden die je kunnen helpen alles beter te organiseren. Online zijn er ook boekhoud tools en programma’s die je op je computer kunt downloaden en ze zijn heel makkelijk te gebruiken.

 

Wat is Park, Sleep and Fly?

Letterlijk betekent het parkeren, slapen en vliegen. Dit houdt in dat je je auto bij een hotel kan parkeren en dan de nacht daar kan doorbrengen. Je vertrekt dan naar Schiphol en begint uitgerust aan je reis zonder je zorgen te maken over je auto. Er zijn verschillende hotels rondom Schiphol dat deze regeling aanbiedt.

Dit is handig als je bijvoorbeeld ver van Schiphol woont, als je vroeg in de ochtend moet vliegen, moe bent van je vakantie of als je voor een zakenreis midden in de nacht naar Schiphol moet rijden.

De hotels waaruit je kan kiezen zijn:

 • Ibis Amsterdam Airport
 • Van der Valk Hotel Amsterdam Airport
 • Novotel Amsterdam Airport
 • Hotel Chariot
 • Hotel Zwanenburg

De hotels liggen dicht bij Schiphol en zijn dus snel te bereiken. Zij brengen je met een shuttle service naar Schiphol en kan zo de drukte vermijden dat komt met het zoeken van een parkeerplaats. Je kan je auto dan gerust bij de hotel laten. Als je terug bent van je reis wordt je met dezelfde shuttle bus terug gebracht naar ’t hotel.

De tarieven hangen af van de hotels zelf. Bij sommige kan je een aantal dagen gratis parkeren en andere hotels bieden dan weer goedkope parking aan. Afhangend van het hotel zijn ontbijt, wifi en andere faciliteiten (bv. zwembad en fitnessruimte) ook inbegrepen.

Vergelijk hotels om na te gaan welke arrangement jou het meest aanspreekt voordat je een keuze maakt en je reservering boekt.

Timmerman Leiderdorp

Timmerman Leiderdorp is een bedrijf waar u terecht kunt voor al uw vragen over doe-het-zelf klussen. Heeft u geen ervaring met timmeren en bijhorende werkzaamheden, maar wilt u wel zelf een project aangaan? Bij Timmerman Leiderdorp kunt u terecht voor hulp, kennis en materialen zodat u uw doe-het-zelf klus veilig en professioneel kunt uitvoeren. Naast dat wij u vakkundig advies kunnen geven heeft u ook direct het voordeel dat wij u kunnen voorzien van de verschillende producten die wij in ons assortiment hebben. De diensten die wij leveren zijn het op maat zagen van hout en plaatmateriaal en het opmeten van schuifwanden, zonwering en horren.

Materiaalkeuze

Als u aan de slag gaat met een doe-het-zelf klus is het belangrijk dat u over de juiste materialen beschikt. Het uitzoeken van de juiste materialen kan een hoop tijd roven en kan best lastig zijn, vooral als u minimaal ervaring heeft en niet geheel zeker weet of u de juiste keuze in materiaal maakt. Er zijn ontzettend veel verschillende materialen op de markt, waarvan u snel zal denken dat een bepaalde soort hout geschikt is voor uw kast. Wij Timmerman Leiderdorp helpen u graag door middel van onze diensten. Wij geven u graag advies en helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste materialen die aansluiten bij uw doe-het-zelf klus. Het voordeel hiervan is dat u zeker weet dat u werkt met de juiste materialen en u kunt direct starten! Timmerman Leiderdorp kan verschillende soorten hout en plaatmateriaal voor u in de gewenste maat zagen. Naast het gebruiken van juist materiaal is het ook uitermate belangrijk om professioneel gereedschap te gebruiken. Dit is belangrijk voor eigen veiligheid en de kwaliteit van het gereedschap is hoogwaardig.

Bent u benieuwd wat Timmerman Leiderdorp voor u en uw doe-het-zelf klus kan betekenen? Kom dan langs in onze winkel of neem contact met ons op.

 

Timmerman leiderdorp

Massage Rotterdam

Wat is meer genieten dan een heerlijke dag ontspannen door middel van een massage? Woont u in de omgeving Rotterdam en heeft u al een  massage in Rotterdam gehad bij Beautysalon Centifolia? Zo ja, weet u hoogstwaarschijnlijk waar wij het over hebben als wij over genieten praten. Bent u nog nooit bij Beautysalon Rotterdam Centifolia geweest voor een massage? Wacht niet en maak snel een afspraak en ervaar het genieten zelf!

 Beautysalon Rotterdam Centifolia heeft veel verschillende soorten massages, voor ieder persoon is er dus een geschikte massage die aan uw wensen voldoet. Naast verschillende massages kunt u ook voor andere diensten bij ons terecht zoals diverse gezichtsbehandelingen, pedicure, manicure en nog veel meer! Wilt u echt graag een massage in Rotterdam? Bij Beautysalon Rotterdam Centifolia heeft u de keuze uit de volgende massages:

·         Ontspanningsmassage

·         Hotstone-massage

·         Bamboe-massage

·         Mobiele massage

·         Sportmassage

De bovengenoemde massages hebben ieder hun eigen voordelen en verminderen klachten. Al deze massages kunt u boeken in verschillende tijdsduren. Namelijk 30 minuten, 60 minuten of 90 minuten. U heeft zelf de keuze over de tijdsduur en daardoor de keuze in de mate van ontspanning. Zoals u ziet kunt u veel verschillende keuzes maken als het gaat om een massage in Rotterdam bij Centifolia.

 Hotstone-massage

Zoals u hierboven al heeft gelezen heeft u verschillende keuzes in Beautysalon Rotterdam Centifolia als het gaat om massages. Voor heerlijke massages zoals een Hotstone-massage in Beautysalon Centifolia, kunt u een afspraak maken. Hotstone-massage is een massage waarbij hete stenen worden gebruikt. Allereerst wordt het lichaam gemasseerd met een olie en worden de stenen verwarmd. De stenen die gebruikt worden zijn lavastenen, deze soort steen houdt lang hun warmte vast. Ideaal voor een massage! Nadat u gemasseerd bent met de olie wordt u gemasseerd met de lavastenen. Een groot voordeel van deze massage is dat uw bloed een betere circulatie krijgt en u daardoor heerlijk relaxed. Daarnaast worden ook verhardingen in de spieren verminderd en worden de afvalstoffen in uw lichaam sneller afgestoten. Een Hotstone-massage is geschikt voor verschillende klachten. Heeft u zin gekregen in deze heerlijke massage maak dan een afspraak bij Beautysalon Rotterdam Centifolia.

 

Massage Rotterdam

 

Zonwering Delft

Heeft u ook zo’n last van de felle zon in de zomer of vindt u het fijn om in de zomer de warmte in huis te verminderen? Bij Zonwering Delft kunt u terecht voor buiten- en binnenzonwering. Ook leveren wij Zonwering in Rotterdam. Bij zonweringbedrijf Zoetermeer kunt u voor verschillende diensten terecht maar ook voor reparaties aan uw zonwering in Delft, zonwering Rotterdam of zonwering Zoetermeer. Het repareren van uw zonwering zorgt ervoor dat u veel minder kosten kwijt bent dan als u uw zonwering zou vervangen voor nieuwe producten. Weinig bedrijven in deze branche repareren zonwering, ze verkopen u liever nieuwe zonwering. Wij vinden dit zonde vooral als de oude zonwering nog prima te repareren is. Naast dat wij zonwering in Delft plaatsen en repareren werken wij ook met merken die aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Wij werken met deze merken omdat wij een lange levensduur willen garanderen en onze klanten graag tevreden zien.

 

Op zoek naar buitenzonwering in Delft of Rotterdam?

Zonweringsbedrijf Zoetermeer levert in zonwering in Delft en zonwering in Rotterdam. Bij ons bent u aan het goede adres als u op zoek bent naar buitenzonwering van het hoogste niveau voor uw bedrijf of woning. Voor zowel grote als kleinere klussen kunt u terecht bij zonweringsbedrijf Zoetermeer. Denk hierbij aan buitenzonwering plaatsen op hoogte, moeilijke installaties en de meest diverse maten. Wij staan voor u klaar en vinden niets te veel moeite.

Wij hebben veel keuze betreft het uitzoeken van buitenzonwering:

 • Markiezen
 • Rolluiken
 • Terrasschermen
 • Knikarmschermen

Op de website van Zonweringsbedrijf Zoetermeer vindt u uitgebreide informatie over de verschillende soorten buitenzonwering die wij verkopen en plaatsen voor u.

 

Zonwering Delft

 

 

 

 

Garage Zoetermeer

AV Automotive is een garage in Zoetermeer waar je voor vele diensten terecht kunt. Diensten als onderhoud en reparatie, APK in Zoetermeer, Winterbanden opslag, importeren van auto’s, storingsdiagnoses, schadeherstel en nog meer diensten.

Is jouw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Bij AV Automotive ben je aan het goede adres! Wij zijn ons ervan bewust dat veel mensen voor grote financiële verassingen komen te staan na het uitvoeren van een onderhoudsbeurt. Wij willen de kosten zo laag mogelijk houden en overleggen altijd eerst als er onverwachte dingen worden gevonden. Wij geven allereerst een diagnose en maken hierbij een schattig over de kosten die u kwijt bent.

Parkeerschade? Laat je auto uitdeuken zonder te spuiten!

Een botsing tegen een object is al vervelend genoeg vooral omdat het uitdeuken en overspuiten van een auto over het algemeen een hoog prijskaartje heeft. Bij AV Automotive in Zoetermeer kunnen wij kleine deuken (afmeting van een euromunt) voor u repareren zonder dat de auto gespoten moet worden. Dit scheelt u een aanzienlijk bedrag! Twijfel je of het uitdeuken zonder spuiten ook mogelijk is bij jouw auto? Kom dan gerust eens langs bij AV Automotive garage in Zoetermeer, zodat wij naar de schade kunnen kijken!

Ruitschade opgelopen door een kiezelsteentje?

Schade aan de ruiten moeten zo snel mogelijk gerepareerd worden er bestaat namelijk een grote kans dat die kleine ster in de ruit verder scheurt en dit kan tot gevaarlijke situaties leiden. Bij AV Automotive kun je altijd terecht voor ruitschade. Wij repareren dit soort schades vrijwel direct, zodat de auto weer veilig de weg op kan! Is de ruitschade niet verzekerd en baalt u van de hoge kosten? Wij hebben ook gebruikt materiaal zodat de kosten niet te hoog oplopen als de ruitschade van de auto niet vergoed wordt.

 

Garage Zoetermeer