Stratenmaker Dordrecht nodig?

Een bewoner uit Dordrecht heeft een stratenmaker Dordrecht uit de omgeving nodig. Zijn aanzienlijke oprit in de flinke tuin, moet professioneel bestraat worden. Over de oprit word weinig gereden, daarom kunnen er verschillende ontwerpen over de bestrating worden bedacht. Via internet gaat de bewoner eerst op onderzoek uit naar stratenmakers in de omgeving Dordrecht. De verschillende ontwerpen maken het moeilijk, maar hoe mooier het word, hoe hoger het kostenplaatje. Natuurlijk komt dit ook door het verschil in de straatbakstenen, betonklinkers en kalkzandklinkers. Ook zijn er verschillende figuren stenen. Daarom komt er eerst een gesprek met een professionele stratemaker Dordrecht.

Stratenmaker Dordrecht zoeken

Via verschillende sites online, gaat u opzoek naar een stratenmaker Dordrecht. Kijk bijvoorbeeld eens op BesteBedrijven.nl in de rubriek stratenmaker Dordrecht of stratenmaker Schiedam. Door de informatie van de website selecteert u er twee, waarbij u vindt dat deze mogelijk geschikt lijken. U voert met beide een gesprek, over uw plan van de oprit en een ontwerp wat u mogelijk acht en hoe deze zal worden uitgevoerd. Zo krijgt u ook een indruk van de 2 bedrijven.
Tenslotte vraagt u of beide een onafhankelijke prijsopgave willen maken zodat u die kan meenemen in de beslissing.

Offerte opvragen

Na het uitvoeren van het gesprek met beide, word en een prijsopgaaf aangevraagd voor:
– het keperverband (visgraad onder 45 graden t.o.v. straatas),
– het halfsteensverband (haaks op straatas en bandopsluiting),
– de stenen in waalformaat (210 x 50 mm) en
– het dikformaat (210 x 70mm).
Uiteindelijk zijn het vier verschillende opties per mogelijke aannemer.
Het keperverband ziet er fraaier uit en is stabieler, maar ook veel arbeidsintensiever in de afwerking bij de bandopsluiting. De duurste per m2 zijn de waaltjes, omdat er honderd per m2 in gaan, terwijl dat er bij de bakstenen in dikformaat zeventig zijn.